About Us

*** det faktiske innholdet på siden er i temaet Customizer, oversettelsene er i T Lab. Teksten på denne siden er for referanse ***

Om oss

Historien bak Hedgehog

Bjørn Holte flyttet fra New York City til Hemsedal og oppdaget raskt den daglige utfordringen, plagene og hodepinen med å ha flere par tørre hansker og sko til sin voksende familie. Med tre (nå fire!) små barn var hansker, sko og støvler ofte gjennomvåte eller helt feilplasserte når de kom hjem. Hemsedal har, som store deler av Skandinavia, snø og regn det meste av året. For en aktiv utendørs familie betyr å være koselig å holde seg tørr, uansett vær.

Bjørn prøvde å bruke skotørkere på markedet, men de andre produktene var svake og ineffektive. Han trengte en enkel løsning som ville tørke og organisere familiens hansker og støvler raskt, og bestemte seg for å lage et nytt produkt som ville løse problemet. Dette er hvordan ideen om Hedgehog oppstod.

Hedgehog har nå utviklet en markedsledende serie produkter over hele Skandinavia innenfor kategorien skotørker. Teamet har designet sin turbinteknologi med ingeniører fra Vannkraftlaboratoriet ved NTNU; engasjerte ingeniører fra ledende vifte- og varmeprodusenter; og har utført omfattende sikkerhetstester og sertifiseringer for å levere et trygt og kvalitetsprodukt. Hedgehog design og teknologi er nå også beskyttet med en portefølje av patenter som dekker alle markeder selskapet går inn på. Hedgehog har nå produkter til salgs hos Elkjøp over hele Norden (www.elkjop.no) og online på nettstedet deres (www.hedgehogdryer.com).