HEDGEHOG DELTAKER I STARTUP EXTREME – HEMSEDAL, NORGE – APRIL 2022

- Team Hedgehog deltok i Startup Extreme, en kombinasjon av oppstartsfokuserte paneler og utendørssport i Hemsedal, Norge 26.-27. april 2022. Hedgehog-gründer, Bjørn Holte, delte sin innsikt om entreprenørskap på flere arrangementer.


Team Hedgehog var glade for å delta i årets Startup Extreme, med base i fjellene i Hemsedal, Norge 26.-27. april 2022.

Startup Extreme startet i 2015 for å fremheve og støtte den norske startup-scenen. Siden den gang har Norge blitt et av Europas raskest voksende startup-økosystemer.

Startup Extremes oppgave er å "bygge et mer tilkoblet oppstartsøkosystem," spesielt etter intensiteten og isolasjonen til den globale COVID-19-pandemien. Arrangementet er ikke bare en mulighet til å lytte til høyttalerpaneler og nettverk med andre startups, finansiører og selskaper, men det er også i sin kjerne en mulighet til å koble seg utenfor Zoom-samtaler og kontormøterom ved å delta i det beste som Hemsedal har. utendørs har å tilby. Ved siden av konferanseøkter er det fantastiske aktiviteter, inkludert hundekjøring, fotturer, isbading, truger, ski, yoga, kaffesmaking og mer.

Startup-liv og ekstremsport er integrert i Hedgehog-gründer Bjørn Holtes levesett. Han begynte med "ekstrem" sport i en alder av 14 da han bodde i Australia, på en tid da skateboarding var en forbrytelse i Norge, kjøpte deretter en brukt hangglider og prøvde å lære seg å bruke den i en alder av 18 (merk: det gikk ikke bra) . Siden den gang har han drevet med bridgehopping, vannski og favoritten – kitesurfing, både på vannet om sommeren og snøen om vinteren. Bjørn er også en seriegründer, og startet sitt første selskap i en alder av 16, bygde og avsluttet flere teknologiselskaper, og endrer nå verden med Hedgehog Dryer, én tørr sko om gangen.

''Entreprenørskap er som surfing, sa han, mye kaos, en enorm mengde arbeid, mange opp- og nedturer, og du må ta risiko for å høste gevinster.''
-Bjørn Holte

Bjørn, en Hemsedal-lokal, sparket i gang Startup Extreme-åpningsmiddagen med paralleller mellom entreprenørskap og idrett. Entreprenørskap er som å surfe, sa han, mye kaos, en enorm mengde arbeid, mange opp- og nedturer, og du må ta risiko for å høste gevinster. Hans viktigste råd til gründere:

  • Arrangementer som Startup Extreme hjelper folk å gå vekk fra hverdagen og få bedre perspektiv, avgrense strategiene sine, få kontakt med andre og komme seg ut av komfortsonen.
  • Gode ting kommer til de som ikke venter.
  • Tenk hardere og smartere. Det finnes alltid en løsning.

Bjørn og Team Hedgehog er takknemlige til Startup Extreme-teamet for å skape en følelse av spenning og samarbeid i Norges startup-scene. Vi hadde det veldig bra!

 

Erin Eriksson

VP Drift og administrasjon
Hedgehog AS, vinner av Red Dot Award: Product Design 2022