Historien bak Hedgehog

Bjørn Holte flyttet fra New York City til Hemsedal og oppdaget raskt den daglige utfordringen, plagene og hodepinen ved å ha flere par tørre hansker og sko til sin voksende familie. Med tre (nå fire!) små barn var hansker, sko og støvler ofte gjennomvåte når de kom hjem. Hemsedal, som store deler av Skandinavia, har snø og regn det meste av året. For en aktiv utendørs familie betyr å være koselig å holde seg tørr, uansett vær.

Bjørn testet de ulike skotørkerne på markedet, men de var svake og ineffektive. Han trengte en enkel løsning som ville tørke og organisere familiens hansker og støvler raskt, og bestemte seg for å lage et nytt produkt som ville løse problemet. Dette er hvordan ideen om Hedgehog oppsto.

Hedgehog har nå utviklet en markedsledende serie produkter over hele Skandinavia innenfor kategorien skotørker. Teamet har designet sin turbinteknologi med ingeniører fra Vannkraftlaboratoriet ved NTNU; engasjerte ingeniører fra ledende vifte- og varmeprodusenter; og har utført omfattende sikkerhetstester og sertifiseringer for å levere et trygt og kvalitetsprodukt. Hedgehog design og teknologi er nå også beskyttet med en portefølje av patenter som dekker alle markeder selskapet går inn på.